28/8 - 13

Trodde att den här terminen skulle vara bättre, med mognare kompisar som man kunde ha roligt med och inte behöva känna sig utanför så fort man kommer in på vad man ska göra tillsammans på fritiden, men jag erkänner att jag hade fel.
Terminen började bra, det kändes som att en förändring i våran relation hade skett, det kanske det hade, men det är inte så nu, och då har det bara gått en vecka i skolan. Vi ska nämligen åka på en klassresa, och man ser ju fram emot det av lite olika skäl, och sen så finns det ju såklart vissa saker som gör att man inte vill åka dit, men igår snackade vi tjejer ihop oss lite om vilka vi ville åka med, det är nu bestämt att jag ska åka med tre tjejer; Emelie, Wilma och Nora, det är Emelies pappa som ska köra oss, och så har Wilma bestämt att hon ska ha med sig ett tält. Jag är inte emot tält-idéen, MEN det är bara Wilma, Emelie och Nora som får sova där, de frågade inte mig om jag ville sova med de där, utan de sa bara att det var de som skulle sova där.
Det sårar mig extremt mycket, att bli utstängd på det sättet. Självklart kommer jag ju att få en sovplats, och förhoppningsvis en som är kill-fri.
 
Men att ens kompisar ens beter sig på det sättet är ju inte direkt schysst..
De gjorde liknande handlingar igenom HELA sjätte klass; på torsdagar så hade vi danslektioner, de kunde diskutera vem som skulle följa med vem hem (så att alla skulle ha så nära som möjligt) och så hände det att det var någon som inte kunde ta med sig någon hem, så då visste de inte vart de skulle ta vägen, och istället för att då fråga mig som bor nära så bestämmer man sig för att ta sig hem till någon av de som bor nästan för långt bort.
Jag kunde till och med föreslå att vi skulle gå hem till mig, men fick typ svaret "Nah, jag vet inte riktigt".
De har även sagt till en av mina bättre kompisar att "Nej, du får inte följa med oss, för vi ska sparkcykla dit sen, och du har ingen sparkcykel" så sjukt jävla dålig stil! (Ursäkta språket, men blir så irriterad på att de inte fattar bättre).