Old memories

Jag hade lite tråkigt idag, så jag gick in på Swefilmer och kollade efter någon film att titta på. Längst ner på första sidan hittade jag en film som jag sett för ungefär ett halvår sen, jag visste att jag gillade den när jag sett den första gången, så jag drog igång filmen. Tror att det var det största misstaget jag gjort på ett tag, den gav liv åt döda minnen.. 
Min klass hade vunnit biobiljetter från postkodlotteriet och våran mentor gav oss de efter en lektion som han tyckt att vi varit duktiga på. Jag var glad att få åka och se en film på bio med klassen, vart något som omväxling. Men det var mitt uppe i mina största kompisproblem.. På biografen kunde jag  inte ens sitta på samma rad som de tjejerna, det kändes oerhört trist att känna så :/ Kändes skönt att i alla fall en tjej brydde sig, hon var den enda av tjejerna som satte sig bredvid mig, vilket gjorde mig glad.
Så den här filmen som jag hittade på Swefilmer väckte jobbiga minnen till liv, jag kunde inte avsluta det, så stängde av och gick ut istället.

Jag hoppas verkligen att det ska bli bra mellan oss snart, men jag tror att det aldrig kommer bli riktigt bra mellan oss igen..

//Elli