Problem med skolan

Den senaste tiden har kanske inte varit den lättaste, främst i skolan, men också med några privata saker. Men först tänkte jag komma med en nyhet om mig själv, som jag fick veta runt jul, men som jag inte delat med mig av förrns nu.
I somras/höstas började jag gå på en utredning på BUP (barn- och ungdomspsykiatrin) eftersom jag aldrig har pratat speciellt mycket, har alltid varit blyg, men alla har trott att jag ska "växa ifrån det" eller vad man ska säga. Så det har inte gjorts några märkvärdiga insatser för mig. Utredningen visade i alla fall att jag har asperger. En väldigt lätt variant vad jag förstår det, det finns de som har det mycket svårare än vad jag har.
 
 
I skolan har jag alltså lite problem. Jag ligger efter i väldigt många ämnen, vilket blir en otorlig stress för mig. Jag har 8 ämnen som jag ligger efter i/har saker som måste göras väldigt snart, jag har 11 ämnen om jag inte räknat fel.
Det är så många uppgifter som ska göras, det är totalt 16 eller 17 uppgifter som ska göras.
Idag klarade jag inte ens av att ta mig till skolan.. Tidigare har det inte varit ett problem, men idag klarade jag inte av att ta bussen eller tåget. Jag kunde välja att gå, men kunde rent mentalt inte göra det heller. Satt hemma i sängen och grät för precis ingenting. Det känns inte bra alls det här.. Har mejlat kuratorn så hoppas att hon kan hjälpa mig.
 
Jag har också pratat med min bästa vän. Jag är så glad att jag har honom, han finns alltid där för mig när jag behöver någon. Han lyssnar om jag vill prata.
 
XOXO Elli